Rumah RazakMas2 Cheras Untuk Disewa

Rumah RazakMas2 Cheras Untuk Disewa

Spread the love

Rumah RazakMas2 Cheras Untuk Disewa

CHERAS (RAZAKMAS 2)
(KEMASUKKAN SEGERA)
(MELAYU SHJ)
3 BILIK, 2 TOILET
805sqft
1 CAR PARK
SEWA BULANAN : RM1,200
For viewing arrangement please contact :0105512369
http://www.wasap.my/60105512369

Nana Cheah
Great Casa Realty Sdn Bhd

Sumber maklumat dipetik dari : FB Nana Cheah (Layari link di sini untuk maklumat lebih terperinci)

Kategori : Rumah RazakMas2 Cheras Untuk Disewa

Untuk pencarian lebih banyak informasi berkenaan rumah sewa KL, layari Portal Rumah Sewa KL di rumahlejen.com.

Pernyataan Maklumat Rumah Sewa KL @ Rumah Lejen :

Sebagai portal digital perkampungan idealis, kami sentiasa berusaha memaparkan isi kandungan media digital yang dapat memberikan manfaat kepada pembangunan komuniti. Idea memaparkan maklumat rumah sewa KL ini muncul setelah kami mendapati ramai di kalangan perantau terutamanya dan warga Kuala Lumpur Selangor yang memerlukan maklumat terkini berkenaan rumah sewa di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor pada harga yang berpatutan.

Kami memetik maklumat ini dari sumber-sumber sekitar sama ada dalam bentuk digital mahupun secara fizikal. Sebahagian paparan rumah sewa di sini juga disumbangkan oleh pemilik rumah sendiri mahupun agen yang ingin menguar-uarkan kekosongan rumah untuk disewakan. Pihak admin akan sentiasa mencuba yang terbaik bagi membantu membangunkan portal ini sebagai portal yang dapat dijadikan rujukan sentiasa oleh warga Kuala Lumpur Selangor dan para perantau yang mencari rumah sewa di sekitar Lembah Klang pada harga sewa yang mampu milik.

Pihak kami juga tidak bertanggungjawab atas sebarang masalah melalui iklan rumah sewa yang dipaparkan melalui portal kami ini. Pihak rumahlejen.com juga sekadar bertindak sebagai penyampai maklumat iklan seperti mana yang dipetik dari sumber tanpa mengambil sebarang tanggungjawab untuk menyiasat, menguruskan mahupun menerima komen atas sebarang urusan rumah sewa yang berlaku di antara audiens dan juga pemilik rumah sewa. Hal ini kerana tugas kami di portal ini hanya untuk membantu menyajikan maklumat yang mungkin diperlukan oleh pengunjung yang datang ke portal ini.

Bagi pihak pemilik rumah sewa atau agen rumah sewa yang ingin memaparkan iklan di sini, bolehlah hubungi kami di rumahlejendotcom@gmail.com. Kami akan mengusahakan yang terbaik untuk memastikan pengiklanan anda dapat dicapai oleh pengunjung kami ke portal rumahlejen.com. Terima kasih atas segala sokongan dan dokongan anda untuk bersama mengangkat visi dan misi kami di rumahlejen.com untuk membina komuniti digital yang saling membantu dan menyokong usaha kami bersama. Terima kasih.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *