Kupon Burger King

Kupon Burger King

Spread the love

Kupon Burger King

Burger King ialah sebuah restoran makanan segera yang telah beroperasi selama lebih dari 20 tahun di Malaysia. Burger King adalah restoran makanan segera bagi penggemar burger selain daripada McDonalds. Perniagaan Burger King ini mula dibuka pada tahun 1997 dan dirasmikan oleh Perdana Menteri ketika itu iaitu Y.A.B Tun Dr. Mahathir Mohamad di Sungai Buloh.

Burger King sememangnya terkenal dengan daging burger yang 100%  adalah daging burger yang di panggang.  Untuk anda yang merupakan penggemar burger grill, pasti anda akan menyukai menu makanan yang ditawarkan oleh Burger King. Hamburger “Whopper” merupakan produk utama untuk Burger King yang juga menghidangkan “Burger Angus” yang lebih besar, dan dikatakan “burger yang lebih baik”

Salah satu hidangan yang popular ialah ayam “Chicken tenders” yang merupakan ketulan ayam berbentuk panjang dan halus yang disalut dengan serbuk roti dan sedikit lada.

Burger King juga telah mendapatkan sijil halal makanan daripada JAKIM untuk meyakinkan umat Islam untuk makan di Burger King. Burger King bukan sahaja memiliki menu makanan burger sahaja tetapi mereka juga mempunyai menu makanan biasa seperti air berkarbonat dan pencuci mulut.

Sekali makan Burger King, pasti akan mahu lagi kerana saiz burger yang besar, sedap dan mengenyangkan. Sebanyak 100 cawangan Burger King yang telah dibuka di semenanjung Malaysia selama lebih 20 tahun Burger King beroperasi di Malaysia. Burger King juga ada dibuka di Sabah dan Sarawak.

Baca juga artikel berkenaan Pembiayaan Untuk SME Melalui Skim Mikro Kredit Tekun

Jom lihat senarai kupon Burger King terbaharu! 

Baucer Burger King DD10
Baucer Burger King DD11
Baucer Burger King DD12
Baucer DD13
Baucer DD14

Tunjuk sahaja kupon ini apabila anda pesan untuk bawa pulang atau secara pandu lalu. Memang jimat dan berbaloi-baloi. Kenapa perlu bayar mahal kalau boleh guna kupon dan yang penting dapat mengenyangkan perut anda!

Kupon ini sah digunakan bermula 15 Disember 2021 sehingga 18 Disember 2021. Jom save semua kupon dan tebus di Burger King berdekatan anda sekarang!

Semuanya tertakluk kepada Terma dan Syarat. Boleh kunjungi facebook Burger King untuk mendapatkan info lebih lanjut di sini.

Tunggu apa lagi, jom kunjungi cawangan Burger King berdekatan anda.

Untuk menjadi yang terawal mendapat info berkenaan kupon seperti ini, sila join channel telegram disini: https://t.me/rumahlejen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *